ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ : 216-5000777 konpapasp@yahoo.com

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ : 216-5000777 konpapasp@yahoo.com

Dr. med. Κωνσταντίνος Σπ. Παπασπύρου,MD, PhD

Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Μainz Γερμανίας

Επιστημονικός Συνεργάτης Νοσοκομείων “Υγεία” – “Μητέρα”

Ειδικευθείς & Μετεκπαιδευθείς επί 8ετία στη Γερμανία

Ενδοσκοπική Χειρουργική Ρινός & Παραρρινίων – ΠαιδοΩΡΛ

Μικροχειρουργική Λάρυγγος με Laser – Ροχαλητό & Υπνική Άπνοια

ΑΡΧΙΚΗ / Iατρείο

Iατρείο

Το Ιατρείο του Δρ. Κωνσταντίνου Παπασπύρου βρίσκεται επί της οδού Αρχελάου 27, σε μια από τις πλέον ζωντανές περιοχές του Παγκρατίου.

 

Λειτουργεί σε έναν νεoδιαμορφωμένο χώρο με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό και προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης όχι μόνο όλων των ΩΡΛ εξετάσεων, αλλά και Μικροεπεμβάσεων και Βιοψιών υπό τοπική αναισθησία, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και αντισηψίας.

 

Απαρέγκλιτα και με αυστηρή προσήλωση ακολουθούνται τα μέτρα περιορισμού εισαγωγής και διασποράς του κορωνοϊού, όπως βέβαια και άλλων ιών και βακτηρίων – μικροβίων, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

 

Παρακολουθώντας ενδελεχώς τα επιδημιολογικά δεδομένα το πλαίσιο προστασίας θα επικαιροποιείται, έτσι ώστε το ιατρείο να λειτουργεί σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας, βάσει των προδιαγραφών που έχουν δοθεί από τους ανωτέρω αρμόδιους φορείς.

 

Το κτίριο διαθέτει ειδική ράμπα που εξυπηρετεί την ανεμπόδιστη πρόσβαση ασθενών με κινητικά προβλήματα και ΑΜΕΑ.

 

Το ιατρείο έχει μια προνομιακή θέση όσον αφορά στην πρόσβαση, τόσο για ασθενείς που ανεβαίνουν από το Καλλιμάρμαρο προς το Χίλτον (στρίβοντας δεξιά στη Λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου), όσο και για ασθενείς που έρχονται από τα Βόρεια Προάστια (στρίβοντας αριστερά στη Ριζάρη και δεξιά στη Βασιλέως Γεωργίου).

 

Σημαντική ευκολία για τους προσερχόμενους με δικό τους μεταφορικό μέσο είναι ότι μπορούν να σταθμεύσουν είτε σε κάποιο από τα 3 στεγασμένα πάρκινγκ με χαμηλό κόστος που βρίσκονται σε επαφή σχεδόν με το ιατρείο, είτε στο Polis Park (Ριζάρη και Βασιλέως Κωνσταντίνου), το οποίο βρίσκεται δίπλα στο Πολεμικό Μουσείο, κοστίζει μόλις 2 Ευρώ την ώρα και απέχει 110 μέτρα από το ιατρείο.

 

Λεωφορειακές γραμμές περνούν από τη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου και έχουν στάση στο Ίδρυμα Ερευνών. Από τη στάση Μετρό «Ευαγγελισμός» το ιατρείο απέχει 150 μέτρα.

 

Ωράριο λειτουργίας

 

Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή

πρωί και απόγευμα

ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε υπάρχει η δυνατότητα κατ’ οίκον επισκέψεων.

Εικονική Περιήγηση Ιατρείου

Ιατρικός Εξοπλισμός Ιατρείου